Weblog Arnhemse (L)uitjes We go for the gusto

24 augustus 2008

Arnhemse Luitjes spelen golf

Filed under: Uncategorized — Corrien @ 22:02

Woensdag 13 augustus om 19.00 uur kwamen 7 luitjes bij de pitch en putt baan Overbetuwe bijelkaar. Sommigen kenden het spelletje maar er waren ook luitjes bij die het voor het eerst speelden. Na dagen van regen stonden wij daar met droog weer en zowaar een zonnetje. Wij werden in 2 groepen ingedeeld kregen allemaal een stok en een putter, en toen kon het feest beginnen. 

queen Knit Wit de “Wolligste”, Freule Coq au vin, en Lady Cornelia van Huijghenslaan tot Hoogkamp zaten in de eerste flight,

Freule van Gunterstein, Baronesse Regine van Buren tot Hamer, Baronesse van het Gein tot de Hyrnen en ondergetekende in de tweede. We speelden best ball d.w.z. dat je allemaal een eigen bal speelt en daana steeds met de beste bal verdergaat tot de bal in de hole ligt. We sloegen soms heel goed af en de volgende keer was het wat minder maar de bal eindigde altijd in de hole. Het is een vriendelijke baan met heel aardig personeel. Na het spel werd er gekeken wie de minste slagen nodig had gehad en dat was het eerste team het team van onze queen, geweldig hoor. Na afloop hebben we nog gezellig wat gedronken en veel gepraat uiteraard, volgens mij is het wel voor herhaling vatbaar.

Freule Oranje Blanje Bleu

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Powered by WordPress