Weblog Arnhemse (L)uitjes We go for the gusto

18 mei 2008

10 mei 2008 viering 60e verjaardag Queen te Hemmen

Filed under: Uncategorized — Corrien @ 18:12


Het is mij een eer en een waar genoegen dat ik de hoge opkomst der Adel mag verwelkomen.
Vice-queen Lady Brimstone, Freule van Gunterstein, Lady Diva, Vrouwe eglantine, Freule van Sterrenborgh, Freule Coq au vin, Freule van Venore, Freule Praline, Doña Loca Poca, Freule Nofretete, Freule Annabel, Freule Marjojo, Freule Chachacha, Lady Lola, Freule Oranje Blanje Bleu, Lady Utopia, Lady Christel, Lady Roza, Baronesse Beesigh, Freule van Terbant, Baronesse van Gein tot de Hyrnen, Lady Marion, Freule Viola, Freule Agatha en Contessa Chiara.

Allereerst wordt de champagne ontkurkt en brengen we een toast uit “op Ons”! Een “Lang zullen we leven” zingen we uit volle borst.

 

Tegen drieën wandelen we ondanks dat Phil en Martijn (zus van mijn Prinsgemaal en haar vriend) er nog niet zijn toch maar richting de kasteeltuin via het park. Een prachtige wandeling door een schitterend door zon overgoten landschap.

In de kasteeltuin worden we opgewacht met koffie/thee en cake. Een hele aardige Jan van den Brandhof houdt een onderhoudend praatje over de kasteeltuin en het onderhoud hiervan.

 
Terug op de feest locatie zijn de “Arnhemse Luitjes” druk in de weer de high tea moet er zelfs voor wachten. De Luitjes gaan achter elkaar in de rij staan en Vice-queen Lady Brimstone voert het woord. Daarna gaan ze een kettinggedicht voorlezen en gelukkig gaat het even mis maar de Queen is zeer onder de indruk, allemaal via de mail. Het gedicht krijg ik aangeboden op A3formaat tussen de Redhat gordijnen, bijeengehouden door het logo en bewaakt door de queen herself.

 

 

Het is oerkoninklijk gezellig dat kun je op deze foto wel zien.

Lieve Luitjes, tot het volgende kroonjaar.

Powered by WordPress