Weblog Arnhemse (L)uitjes We go for the gusto

11 januari 2013

11 januari 2013 Nieuwjaars borrel bij Contessa Chiara

Filed under: Uncategorized — Corrien @ 16:26

nieuwjaarsborreltrace

Het was een gezellige avond, de Luitjes hadden in hun residentie heerlijke hapjes gemaakt. Contessa Chiara  en  Queen Knit Wit de “Wolligste” hadden gezorgd voor genoeg bruisend vocht en wijn dat kun je ze wel toevertrouwen, en natuurlijk bowl voor de rijders,  dit alles om de delicatessen  weg te spoelen.

P1120777

De Adel van Ede en omstreken had een hilarisch  programma in elkaar gezet. Het waren multiple choice vragen waarop de Queen eerst haar antwoord moest op schrijven en daarna de  Luitjes, wat zij dachten welk antwoord de Queen had gegeven.

P1120857

Een van de vragen was: “Draag je een slipje, string of bangmaker?” De Queen draagt natuurlijk het laatste , weliswaar een paar maten kleiner dan hier op de foto wordt getoond  en niet van katoen zoals deze. Het Luitje die de meeste vragen hetzelfde had beantwoordt als de Queen kreeg een prijsje.

P1120907

Jammer voor Lady Rosabella dat het aspirant Luitje uit Apeldoorn het toch te ver vond om zich bij de Arnhemse Luitjes aan te sluiten. Samen deze afstand afleggen is toch gezelliger dan het telkens in je uppie te rijden.

P1120786

 

Lieve Contessa Chiara dank voor je gastvrijheid.

Powered by WordPress