Weblog Arnhemse (L)uitjes We go for the gusto

22 november 2013

22 november 2013 Herfstdiner in “My Asia”in Wageningen

Filed under: Uncategorized — Corrien @ 22:12

Herfstdiner Arnhemse Luitjes op 22 november 2013, georganiseerd door Freule Pikorua en Dame Do Arabia la Malaquena.

2013-22-11herfstdiner (1)

In het Thaise restaurant “My Asia”in Wageningen

Met vreugde kunnen we konstateren dat het een grote opkomst was.

Aanwezig waren: Queen Knit Wit de “Wolligste” met haar hofdames:

Freule Coquelicot, Freule Agatha, Lady Diva, Lady Butterfly, Lady Sheba, lady Roza, Christel Hutten, freule Fousert, Baronesse van het Gein tot de Hyrnen, Freule van Venore, Freule Viola, Lady van Voorst naar Voorst, Aly Wolsink, Freule Henrica van Aemstel, Freule Annabel, Freule Pikorua en Dame Do Arabia la Malaquena

alyodiliajanmar

My Asia viel meteen goed vanwege de kleuren van het interieur. Helemaal de kleuren van de Redhatters. Freule Pikorua heeft daar een goed oog voor. En omdat het dan ook nog zo heerlijk was allemaal kon deze avond niet meer stuk.

corbetanchrcorwil

Nadat de laatste Luitjes aanschoven, iets later dan de planning, maar dat is echt niet iets om van op te kijken bij de Arnhemse adellijkheid, kon het voorgerecht geserveerd worden. Dat was een mix van allerlei hapjes en ook Freule Agatha kon genieten van een Thaise vegetarische schotel. Het zag er uit als een plaatje. Daarna volgde het hoofdmenu, men kon uit 4 gerechten een keuze maken.

linjokethereseansmar

Het dessert bestond uit vers fruit of sticky rice met mango, allemaal prachtig geserveerd en lekker.

Een bond spektakel, 18 kakelende Redhatters aan een lange tafel, waar andere restaurant gasten niet omheen konden. De zaak liep al snel vol met nieuwsgierige burgers en het personeel, erg vriendelijk, glunderden de hele avond. Zulke gasten die hun zaak meteen in alle vrolijkheid op stelten zetten, dat hadden ze nog niet eerder meegemaakt. Wij zijn dan ook elke dag welkom en moeten daarom een commissie serieus gaan overwegen. Er zit duidelijk een handel in!

theresemarguansmarijkelinda

De wijn vloeide rijkelijk, maar dat is wel toevertrouwd aan de Luitjes. Er was even een misverstand betreft het water. Wij hadden Wagenings plat water doorgegeven, maar pas na vele flesjes mineraal water werd het ons duidelijk dat daar een misverstand ontstaan was. Dus gauw overgeschakeld naar karaffen Wagenings plat water.

Onze vaste hoffotografe Freule Pikurua had een avondje vrij, moest nog bijkomen van het organiseren en haar assistente Dame Do Arabia heeft samen met hoffotografe Freule van Venore de honneurs waargenomen.

Lady Pikorua en Dame Do Arabia zijn blij dat dit Orientaals uitje in goede smaak is gevallen bij de Luitjes en hopen dat iedereen genoten heeft van het herfstdiner en van elkaar.

Met dank aan Freule Pikorua en Dame Do Arabia la Malaquena.

Powered by WordPress