Weblog Arnhemse (L)uitjes We go for the gusto

3 augustus 2008

tuin van Hanneke en Jaap van Waalwijk van Doorn 28 juli 2008

Filed under: Uncategorized — Corrien @ 20:43

Maandag 28 juli om 15.00 uur gingen wij naar de tuin van Jaap en Hanneke in de Buunderkamp in Wolfheze. 14 Red Hatters vergezelden mij.

 Hanneke kwam ons tegemoet en we begonnen meteen met de thee en de door mij gebakken sinaaasappel cake. Het was een lust om daar in de tuin te zitten.

17 jaar geleden zijn zij samen begonnen  om er iets moois van te maken. Jaap heeft de lijnen uitgezet en Hanneke de planten uitgezocht. Ze doen de tuin samen en af en toe hebben ze iemand die helpt met het blad in het voorjaar en najaar. Grote gazons gaan, via op kleur geschakeerde borders, op natuurlijke wijze over in het achterliggende bos. Vanaf een hoger punt heeft men een prachtig uitzicht.

Door het slechte weer waren de borders niet zo mooi meer maar de mooie bladcombinaties en kunstwerken creëren een fraaie tuin. Na de gastvrouw bedankt te hebben reden we nog even naar hotel de Bilderberg in Wolfheze en dronken daar op het terras nog een heerlijk glaasje wijn en genoten nog van elkaars gezelschap catharina van Oranje Blanje Bleu.

Freule Oranje Blanje Bleu.

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Powered by WordPress