Weblog Arnhemse (L)uitjes We go for the gusto

4 december 2011

zesde jaarfeest “Arnhemse Luitjes”18 november 2011

Filed under: Uncategorized — Corrien @ 16:59

Contessa Chiara en Freule Annabel hebben de organisatie op zich genomen.
Zij hadden geadviseerd door Baronesse Regine van Buuren tot Hamer een gezellige locatie gevonden Het Indisch Herinneringscentrum Bronbeek.
Bij de buitendeur stond om 15.00 uur Contessa Chiara ons in vol ornaat op te wachten, trouwens alle Luitjes waren een lust voor het oog voor de oude Snoepers (is niet erg eerbiedig zo te spreken over onze oud-militaire die in dit Koninklijke tehuis gehuisvest zijn).
Eerst koffie met spekkoek in restaurant Kumpulan.

Daarna in twee groepen gesplitst voor een rondleiding door het museum. Onze gids vertelde in vogelvlucht over de geschiedenis van ons koloniale verleden, handelsreizen en handelsposten. Anneke stelde kritische vragen ook over de rol van het koningshuis.

We hebben niet eens alles goed kunnen bekijken laat staan lezen. Het is zeker de moeite waard om het nog eens op je gemak te bekijken, zeker als je in het bezit bent van een museum jaarkaart.
Ik was wel toe aan een glaasje en met mij waren er wel meer dames, (Het was tenslotte vijf uur) met wat kroepoek. Daarna heerlijk met z’n allen aanschuiven aan een lange tafel.

Er waren meerdere gezelschappen aanwezig. Het eten was heerlijk maar veel te veel.
Nog even met z’n allen naar de salon voor een kopje koffie.
Visitekaartjes aan de Luitjes uitgedeeld. Freule Annabel heeft er bij de kassa een paar weggegeven aan een paar aardige dames.
Voor je het weet is het weer tijd om afscheid te nemen!!

Contessa Chiara en Freule Annabel hartelijk dank voor de organisatie van dit heerlijke en gezellige dinertje, namens de Arnhemse Luitjes.

Koninklijke Knuffels,
Queen Knit Wit de “Wolligste”

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Powered by WordPress