logo red hat society
Introductie

Proclamatie

Jenny's gedicht

Aanmelden

Agenda

Forum

Weblog

Fotopagina

Videopagina

Media

Jarigen

nieuws

Proclamatie


Belangrijke afspraken.

De website
Het doel van de website is bekendheid te geven aan uitjes die georganiseerd worden en voor- en napret met elkaar te delen. De moderator kan onderwerpen of zaken die niet op de site thuis horen er vanaf halen en eventueel op de agenda van de societyavond plaatsen.

Maandelijkse societyavond
Doel van deze maandelijkse bijeenkomst is elkaar te ontmoeten en regelingen of uitjes te bespreken. In principe is er elke laatste donderdagavond van de maand om 19.30 uur een societyavond van de Arnhemse Luitjes in de Groote Heeren Societeit, Jansbuitensingel 28 in Arnhem. Ieder Luitje kan vooraf of op de avond zelf agendapunten inbrengen. Luitjes doen er verstandig aan om ook als zij niet komen, de agenda te bekijken. Zij kunnen dan hun mening over beslissingen die genomen gaan worden van te voren via de mail kenbaar maken aan de queen, zodat deze in de besluitvorming meegenomen kan worden.

Uitjes
Als actief lid van het chapter belooft het Arnhems Luitje bijna dagelijks achter de pc plaats te nemen en te gaan naar www.arnhemseluitjes.net om op het forum over de nieuwe uitjes te lezen, hierop in te tekenen of er zelf een uitje op te zetten (zie onderaan de gebruiksaanwijzing "Hoe kom je op het forum").
Degene met een idee voor een uitje, organiseert het ook voor de overige adellijke Luitjes. Zij zet het uitje uitgewerkt op het forum. Na afloop van het uitje zorgt zij voor een verslag dat (eventueel) met foto's op het weblog geplaatst kan worden.

Afzeggen uitje:
Zeg je een uitje af, dan plaats je een nieuwe reactie op het forum. Is het tijdsbestek korter dan drie dagen dan neem je tevens ook telefonisch contact op met de organisatrice(s). Na intekening op een uitje is het niet vanzelfsprekend dat een Luitje bij afzegging de betaling terugkrijgt cq. niet hoeft te betalen. Dit hangt ervan af of er vooraf kosten gemaakt zijn (b.v. toegangsbewijzen kopen/bespreken, huren van ruimte, catering etc.). Het mag nooit zo zijn dat het organiserende Luitje of de Luitjes die deelnemen aan het uitje extra kosten moeten maken omdat een van de anderen terugkomt op een intekening.
Bij het organiseren van een uitje kunnen Luitjes geen toezeggingen doen die financiele consequenties hebben voor de Red Hat Society "Arnhemse Luitjes".

Kledingvoorschrift
Bij uitjes en feestelijke gelegenheden houden wij ons aan de dress code van de Red Hat Society: Een rode hoed en geheel in paarse kledij met rode of paarse accessoires.
Zie Ruby onze mascotte

Aan- en afmelden
De aanname gaat zoals gebruikelijk via het onderwerp "aanmelden" op de site of doordat een Luitje een vriendin/kennis meeneemt. De "Arnhemse Luitjes"kent geen ballotagecommissie, wel zal de naam van het aspirant Luitje voor de kennismaking plaats vindt aan de leden worden bekendgemaakt. Als iemand besluit om de Arnhemse Luitjes gedag te zeggen, dan is het voor iedereen prettig als dit op een societyavond gebeurt. Mocht dit om wat voor reden dan ook niet kunnen, dan graag door middel van een brief of mail aan de queen. Deze zal de brief of mail voorlezen op de eerstvolgende societyavond, zodat iedereen op de hoogte is welk Luitje de Arnhemse Luitjes verlaat.

Leeftijdgrens
Om toegelaten te worden tot de Arnhemse Luitjes is de leeftijdsgrens 50 jaar of ouder. Een bovengrens is er niet.

Chapteromvang
De maximale omvang van de chapter is vastgesteld op 50. Na het bereiken van dit aantal worden aspirant - Luitjes eventueel op de wachtlijst geplaatst. Blijkt na verloop van tijd dat het aantal van 50 te laag is om voldoende opkomst bij de uitjes te krijgen, dan zal de chapteromvang opnieuw ter discussie gesteld worden.

Uitnodiging door een Luitje voor een hapje en drankje bij haar thuis.
Bij meerderheid van stemmen is een bedrag bepaald van 10 euro per Luitje.

Contributie:
Het huidige Luitjesseizoen loopt van 1 november t/m 31 oktober. De contributie bedraagt 45,- op jaarbasis. In dit bedrag zijn onder meer verwerkt: de huur van de Groote Heeren Societeit voor de societyavonden, kosten lidmaatschap Red Hat Society, onkosten voor onderhoud site, badges, naam /visitekaartjes, verjaarskalender etc. En 10,- voor de Lief En Leed pot.Deze bedragen kunnen overgemaakt worden op Girorekening: 2999707 t.n.v. C.M.A. Froklage, Arnhemse Luitjes. Hierbij graag duidelijk de burgernaam van de queen en het chapter vermelden.In de commissie financieel toezichthouders zitten Lady Roza en Baronesse van het Gein tot de Hyrnen. Zij controleren jaarlijks de Staatskas namens de Luitjes.

Het forum
Volgens de filosofie van de Red Hat Society kan ieder lid van het chapter deelnemen aan alle activiteiten georganiseerd door een of meer leden van het chapter "Arnhemse Luitjes"van de Red Hat Society, (De Landelijke en Europese uitnodigingen zal de Queen op het forum plaatsen). Het Forum is het medium waarop alle leden van het chapter te bereiken zijn en is gesloten voor niet geregistreerden.

Lieve, Rode Hoeden op stand. Jullie gaan de strijd toch gewoon aan, om de vreemde toetsenmacht van computerland te verslaan en het forum te annexeren?!

Niet mutsen, Rode Hoeden op stand gaan High Tech.

De Red Hat Society: Wereldwijd voor Wereldwijven!!!!!

Hoe kom je op het forum?

Forum aanklikken, je ziet een fonkelende hoed, op dezelfde hoogte staat voor jouw rechts "Registreer" klik hierop.

Lees Registratie Voorwaarden en klik op "Ik stem toe met de voorwaarden en ben ouder dan 13 jaar" dan zie je Registratie informatie Daar vul je bij:

Gebruikersnaam:* je naam in.

E-mailadres:* je e-mailadres,

Wachtwoord:* bedenk zelf iets makkelijks,

Bevestig wachtwoord:* wachtwoord weer invullen.

Helemaal naar beneden scrollen, daar staat OK je klikt hierop en bijna gelijktijdig ontvang je een mail.
Ga naar je mailbox, klik op ontvangen en verzenden,ga op de blauwe link staan, klik erop en je registratie wordt doorgegeven via een mail aan de moderator, die je account vervolgens activeert.

Je gaat terug naar het forum en klikt op Inloggen dat staat onder Registreer daar vul je bij:

Gebruikersnaam:* hetzelfde in als bij registratie.

Wachtwoord:* hetzelfde in als bij registratie.

Log me automatisch in bij elk bezoek kun je aanvinken of gewoon je wachtwoord onthouden en op inloggen klikken.

Alleen het forum lezen
Ga naar het vak
Forum / Onderwerpen / Berichten / Laatste bericht
Uitjes van Luitjes.
Forum Arnhemse (L)uitjes klik hierop

Wachtwoord kwijt
bel of mail even dan haal ik je account weg en kun je van voren af aan beginnen.

Wil je meer weten klik op Faq links van registreer.

Succes en vooral veel plezier.

Met de hoop dat het jaar 2011 een onvergetelijk jaar voor alle Luitjes zal worden met sprankelende, bruisende idee├źn maar vooral natuurlijk uitjes waar de Luitjes van uit hun dak gaan.

Met vriendelijke groet,

Queen Knit Wit de "Wolligste",
Corrien Froklage
026 3815424
06 55972901