Weblog Arnhemse (L)uitjes We go for the gusto

15 mei 2010

27 april 2010 Zwieren op de pier

Filed under: Uncategorized — Corrien @ 18:04

De zesde Landelijke conventie georganiseerd door de Eerste Nederlandse Red Hat Girls uit Winschoten werd gehouden in de zalen Maarten Tromp, Piet Hein en Karel Doorman op de pier van Scheveningen. Naast de vierhonderd kleurrijke Redhatters die aan dit spektakel deelnamen, was ook de zon van de partij.
Van de Arnhemse (L)uitjes waren er slechts zes aanwezig. Bij binnenkomst werden we verrast met koffie en petit four,

terwijl Queen Marlène vertelde over het ontstaan van de Redhat in Nederland en over de bijzondere herinneringen van de afgelopen vijf jaar. Daarna de bubbels.

Waarna we als lid van het RedTeKehatkoor vol enthousiasme de boel hebben opgevrolijkt.

Daarna een optreden van Optreden van twee Middelbare Meiden met een compilatie van hun shows en accent op rode hoeden! Dat was lachen geblazen.

Het was een geslaagde dag met een heerlijke High Tea. Na heel veel gezellige Queens en Redhatters gesproken te hebben gingen we met een goody bag de pier op.
Nog even met Lady Roza een cappuccino drinken op het terras van de Pianobar. De manager kreeg van Lady Roza in geuren en kleuren te horen over het fenomeen Redhatter en wat we allemaal voor leuks deden, en dat de Pianobar ook iets voor ons zou zijn. We kregen een persoonlijke rondleiding door de zaak en bij de vraag van Lady Roza hoeveel personen er in de Pianobar kunnen, kregen wij de cappuccino gratis.

Met een grote zak patat met mayonaise de trein in, op naar onze mannen.

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Powered by WordPress