Weblog Arnhemse (L)uitjes We go for the gusto

30 november 2009

Kooruitvoering Arnhems Oratoriumkoor De Vrije Stem op 25 november 2009

Filed under: Uncategorized — Corrien @ 15:26

Queen Knit Wit de ‘Wolligste’, Freule van Sterrenborgh, Baronesse van het Gein tot de Hyrnen, Freule Viola, Gravin Isabella Sol Dia en Baronesse Regine van Buuren tot Hamer schreden zondagmiddag 25 november gekleed in onze welbekende vrolijke kleuren de Willibrordkerk binnen. Ze namen discreet achterin plaats in de volle zaal. Lady Sheba was in haar sas dat de Arnhemse Luitjes acte de présence gaven. De werken ‘Laudate pueri Dominum’ van Händel, het ‘Credo’ en ‘Gloria’ van Vivaldi werden uitgevoerd door het koor, twee jonge solisten en het orkest ‘Van Wassenaer Consort’. Vergeleken met het repertoire van het RedtekeHat koor lag het misschien voor de AL niet gemakkelijk in het gehoor, achteraf vertelden de dames echter dat het een prachtig concert was.

Na afloop kreeg het gezelschap bij Lady Sheba een hapje en een drankje voorgeschoteld. Rondom de open haard een gezellige en leuke afsluiting van een geslaagde uitvoering.

Groetjes, Lady Sheba

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Powered by WordPress