Weblog Arnhemse (L)uitjes We go for the gusto

3 oktober 2008

Chapeau voor Buren 2008

Filed under: Uncategorized — Corrien @ 17:05

Op 21 september om 11.30uur gaan Lady Sheba, Lady diva, Baronesse van het Gein tot de Hyrnen, Lady fousert, Lady Roza, Freule van Sterrenborgh, Freule Praline, Freule Viola, Doña Poca Loca, Contesse Chiara, Christel en queen Knit Wit de “Wolligste” met picknickmand naar het stadje Buren. Door het mooie weer is het een drukte van belang. We besluiten eerst op een gezellig terras bij particulieren achter de winkel in hun tuin een kop koffie te drinken.

Tijdens het wandelen van het ene standje naar het andere, lopen we de Rode Hoeden tegen het lijf uit Den Haag, Amersfoort en nog wat plaatsen. Tijdens de begroeting vraag ik hen of ze nog gedacht hebben aan de picknick die zal plaatsvinden klokslag 14.30 aan de waterkant. Een aantal adellijke dames willen hun tere knietjes of derrière niet wagen aan de graszode. 

Zij krijgen spijt hiervan, want ook dit keer was het een lust voor oog en mond om al dat lekkers te aanschouwen en te proeven. Ook de alcoholische drankjes zoals champagne en wijn is weer overvloedig aanwezig, zoveel dat er flessen mee teruggaan, dat is bijna onvoorstelbaar. 

Deze foto staat bij www.chapeauburen.nl fotoreportage 2008
Daarna hebben sommige adellijke Luitjes nog snel prachtige kledingstukken, hoeden etcetra gekocht, het geld moet rollen nietwaar! De anderen hebben genoten van de prachtige creaties hoeden en kledij van de passanten. Voor queen Knit Wit de “Wolligste” is het even slikken als een fotografe terwijl ze een foto van haar maakt  haar meedeelt: “vorig jaar heb ik u ook in dit prachtige pak gefotografeerd”. een koninklijk knikje, terwijl ik elegant probeer te wapperen met de waaier om mijn roden konen te verhullen.

Maar al met al was het weer een geweldige dag, vooral voor Bettie, deze foto kwam ik ook tegen op de website van Chapaue Buren.

 Een Koninklijke knuffel

Queen Knit Wit de “Wolligste”

Geen reacties »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Powered by WordPress